Pengikut

Isnin, 10 Februari 2014

BUTTON BADGE MURAH RM1 SAHAJA


Jangan tak percaya. Saya serius ni. Ini betul-betul. Kalau anda nak buat untuk tak percaya pun takper. Tapi memang harga button badge saiz 58mm ni khas unuk anda.

Whatsapp atau sms saya di 019-9208094 untuk keterangan lanjut. 

OK la...gini, saya bagitau ya. Untuk dapatkan harga RM1 ni senang je. Anda cuma perlu sms saya kata nak. Kemudian proses pun bermula. Kemudian tempah atau buat button badge 58mm dengan kuantiti sedikitpun boleh. Maknanya tak perlu ambik 1000pcs akan dapat dengan harga RM1. Murah kan.

JAdi tunggu apa lagi, jom order sekarang sebelum mood saya bertukar dan harga pun bertukar. Sekarang mood saya ok lagi. Sebab saya memang nak bagi anda rasa harga murah giler ni untuk dapatkan button badge dengan harga RM1.

Button badge ni sesuai untuk semua program, majlis, atau apa sahaja la. Nak pakai suka-suka tampal dekat beg pun boleh.

Button badge ni dicetak menggunakan cetakan laser atau digital. Memang berkilat dan sempurna lah. Lepas tu dibahagian luarnya atau atasnya pula ada lapisan plastik yang mana menmabahkan lagi kilatannya..huhu. Berkilat lah maksudnya. Selain itu, plastik ni juga akan buatkan button ini kalis air. setakat terpercik air tu tak jadi masalah. Tak rosak.

Jadi kalau anda berminat terus jer mesej saya di 019-92089094. Nanti kita bincang lanjut lagi.

Harga ni takder kat tempat lain tau. Kalau tak percaya...silalah google dalam internet ni harga yang orang lain tawarkan. Ni kalau orang lain tau harga saya bagi ni RM1, diaorang mesti marah saya.

JAdi sekali lagi... jom dapatkan BUTTON BADGE 58 MM dengan harga RM1 sahaja.

Ingat dalam kepala ya. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1.. RM1... RM1...RM..1RM1... RM1...RM1..

Sila add saya di facebook dengan carian email malau_77@yahoo.com atau carian nama MALAUAZAM MOHAMAD.

Anda juga boleh melihat item lain di facebook bisness sy iaitu dengan carian CHAWE CREATIVE STUDIO

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yg ni betul ke RM1? kalau betul mcm mna nk order? kalau nk order 5 bleh ke? gambar apa ja bleh ka? jwb smua soalan.

#sorrykalaubanyaksoalan

pujangga yeh berkata...

Mood dh brtukar le tu

MALAU berkata...

Boleh terus whatsapp ke saya di 0199208094 untuk keterangan lanjut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...