Pengikut

Ahad, 5 April 2015

ACRYLIC KEYCHAIN DENGAN HARGA MURAH GILER..

 Dah lama tak update blog ni. Dah makin bersawang dah. Maklumlah agak sibuk dengan urusan perniagaan di Chawe Creative Studio. Untuk kali ini ambo nak perkenalkan prouduk kami yang terkini. Produk ni sebenarnya dah lama, cuma kami yang tak sempat nak war warkan.

Jom order sekarang. Acrylic Keychain...


  ACRYLIC KEYCHAIN
Saiz : 2 inchi x 1.5 inchi atau 52 mm x 33mm

Harga asal untuk acrylic keychain ni ialah seperti di bawah ni : 
10 hingga 19 pcs = RM2.80
20 hingga 49pcs = RM2.50
50 hingga 99pcs = RM2.10
100 hingga 199pcs = RM1.80
200 hingga 499pcs = RM1.30
500 hingga 999pcs = RM1.20
1000pcs ke atas = RM1.10

Harga di atas tu ialah harga yang kosong. Tiada cetakan. 

Bagi harga acrylic keychain dengan cetakan ialah :
10 hingga 19 pcs = RM3.30
20 hingga 49pcs = RM3.30
50 hingga 99pcs = RM2.50
100 hingga 199pcs = RM2.30
200 hingga 499pcs = RM1.60
500 hingga 999pcs = RM1.30
1000pcs ke atas = RM1.20

NANTI DULU !! 

Jangan tengok harga tu. Saya ada harga tawaran promosi.

 


 Untuk harga promosi sempena GST ialah :

RM1.20 sebiji dengan minimun order 70pcs sahaja. Harga tersebut untuk acrylic keychain yang kosong sahaja.

Jika anda nak yang bercetak. Kami tawarkan kepada anda cuma RM1.60 untuk sebiji. Minimun order ialah sebanyak 60pcs sahaja.

Jika anda tempah untuk kuantiti 300pcs ke atas, kami tawarkan kepada anda dengan harga RM1.40 sahaja.

Tapi ingat, jika anda tempah di bawah kuantiti yang dinyatakan, kami akan kenakan harga yang asal kepada anda.

Jadi lebih baik tempah dengan harga promosi terebut.


 Untuk proses tempahan boleh ikuti tatacara berikut :

1- Whatsapp saya di 019-9208094 dengan beritahu kuantiti yang dikehendaki.

2- Jika anda tempah acrylic keychain yang kosong, anda boleh terus membuat pembayaran sama ada deposit atau full ke akaun maybank Chawe Creative Studio - 554110509034

3- Jika tempahan anda mempunyai cetakan/design, anda diminta untuk emailkan design atau whatsapp design kepada saya menggunakan email chawe_creatives@yahoo.com.my.

4- Jika urusan design selesai, anda diminta untuk membuat pembayaran sama ada deposit 70% atau boleh bayar penuh.

5- Sertakan alamat untuk proses penghantaran.

6- Kami akan beri tracking penghantaran kepada anda.

***Jangkamasa proses bermula apabila design anda tiada masalah dan telah buat deposit. Masa dikira paling cepat 4 hari bekerja dan selewatnya 7 hari



Jadi tungu apa lagi. Jom tempah sekarang. Whatsapp di 019-9208094.Whatsapp di 019-9208094.Whatsapp di 019-9208094.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...