Pengikut

Khamis, 7 Ogos 2008

KONVO SUDAH

Aku sebagai Bapak Malau dalam malauazam.blogspot.com ingin mengucapkan tahniah kepada adik2 dan kawan kawan yang berjaya menjadi seorang graduan pada tahun 2008. Ucapan ini khasnya buat teman2 dari Pusat Kebudayaan Universiti Malaya yang akan melangkah ke alam , alam dan manusia selepas ini. Tak lupa jugak kat member fakulti lain. Alam bina yang sama2 wat teater group KELAKAR kat 1st college.

Antara nama yang saya ingat :
Fiza
Wazir
Atie
Yani
Ina
Ida
Nina
Jamal
Imran
Anwar
Limau
Barbara
AAinaa
Shazana
Mursyi
Kassim
Hasmah
Siti
Nor
Effa
Mahmud
Mustapha
Aiman
Salman
Ultraman
Batman

..dan semua yang konvo tapi saya tak sebut nama. Nama anda tak tertulis sebab saya terlupa. Jangan kecit ati, nanti cepat mati. Apapun tahniah buat korang semua


Oh ya, sebelum terlupa, Batman pun suruh tolong sampaikan salam. Dia kat Gotham, tak sempat nak datang sebab keta rosak. Motor plak pancit.


5 ulasan:

pcso lotto results berkata...

For us when we visit some blog site our main objective is to ensure that we will be entertained with this blog.

kak lenny berkata...

malau, kenapa pcso lotto boleh masuk blog engko? Oooo ko main tikam ekor ekkk ...

Gambar kau tu kelakar tahap puaka. Puaka pun tak kelakar macam tu. Sakit perut kak lenny tengok.

malau berkata...

Ntah ler saper pcso tu mat psyco kot. Mana ler kenal. ntah dari mana dapat alamat ni. kot dia taip Batman dalam engine search n kuar ler senarai salah satunya bolg malau.

Jangan ler jelous ngan gambar tu plak. Khayalan dunia je tu.Puaka ker..bukan tebing puaka biru ekkk..

wawi berkata...

halu.. dah konvo pun depa.. aku gak nak tunggu tahun 2011.. apa pun semoga anda yg dah konvo anda akan sucess selalu dan agar mudah mendapat pekerjaan nanti.. jadilah macam pak Malau yang rajin bekerja.. tidak memilih.. mungkin nanti dengan ilmu yang penuh didada dia akan jadi yang terhebat..

Selamat berkonvo buat Kak FIza..all the best to u..

wawi berkata...

ha ha... nombor ekor pon mai sini.. ha ha... mungkin dia ingat batman pon nak tikammmm nombor ekor kot... hik hik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...