Pengikut

Selasa, 5 Julai 2011

PENSYARAH TEATER DIPERLUKAN




Sesiapa yang berminat untuk mengajar secara sepenuh masa Jabatan Seni Teater, School of Media Technology and Arts di Kolej Antarabangsa Yayasan Melaka bolehlah melihat info di bawah ini :

Jawatan :
Pensyarah

Status Kerja :
Sepenuh Masa



Kelayakan :
Ada Ijazah dalam Bidang Penulisan (diutamakan), Ijazah dalam bidang teater, Diploma Penulisan, Pengalaman menulis skrip atau penulisan kreatif.

Pengalaman :
Pernah menulis dan boleh menulis. Biasa terlibat dengan produksi teater. Sanggup bekerja lewat malam atau di luar waktu pejabat.

Umur :
Tak penting. Tapi mestilah akil baligh. Yang penting ilmu dan minat dan semangat.


Kepada yang berminat sila emelkan resume terkini anda ke:

malau_77@yahoo.com

atau poskan ke :

Jabatan Seni Teater,
School of Media Tecnology And Arts,
Kolej Antarabangsa Yayasan Melaka,
No1, Jalan Bukit Sebukor,
75150 Melaka.

Sebarang maklumat atau pertanyaan boleh diajukan di ruang komen di bawah atau di facebook saya menggunakan alamat e-mel di atas. Bagi yang tau no telefon saya, sila gunakan kemudahan tersebut tanpa disalahgunakan.

Tarikh tutup :
Sebelum 13 Julai 2010 jam 12.00 tengah malam.

8 ulasan:

razlan ab razak berkata...

ye laaa....

malau berkata...

apa ye la encik razlan..

fluffyteddy berkata...

sy tak ada pengalaman menulis skrip. boleh mohon jugak ke? pengalaman berteater pun masa kat universiti dulu. lepas keluar U, dah tak aktif berteater. macam sy ni...still boleh memohon ke?????

Mamu Raja LAwak berkata...

saya dh send email ke pihak tuan , macamtau@gmail.com

MALAU berkata...

fluffteddy...sesiapa sahaja boleh memohon, cik fiza berkelayakan. Pihak saya tiada masalah. Tapisan seterusnya dilakukan oleh board pengurusan atasan. Resume lama dah ada kan. tapi kalau ada yang baru dan terkini bolehlah emailkan sekali lagi.

mamu...terima kasih kerana hantar resume. saya akan tengok dan uruskan urusan selanjutnya. apa2 hal, pihak HR akan hubungi mamu.

Kakiseni berkata...

Bminat dgn jawatan tu...sb minat pd pngajaran teater. Sy dah emelkan pd en.malau

Kakiseni berkata...

Kalau by pos perlukah hantar bukti kegiatan? Sijil etc? Trima kasih

MALAU berkata...

KAkiseni..terima kasih atas respon. Yang mana satu emel anda. Apa nama yang digunakan. Adakah Tasia?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...