Pengikut

Selasa, 26 April 2011

AKU GILA

Aku gila bila banyak kerja yang perlu diselesaikan...
Aku gila bila bercakap soal cinta...
Aku gila bila banyak lagi markah tak key-in..
Aku gila bila ke tempat yang jauh hanya untuk 5 minit dan kembali...
Aku gila bawak kereta yang tak servis hampir 6 bulan...
Aku gila bila mengembara dengan rm5 dalam poket...
Aku gila bila pergi interview keja sedangkan dah ada keje....
Aku gila bila meja opis ku penuh dengan surat kursus....
Aku gila bila aku ditipu sehingga jadi gila...
Aku gila semasa buat monolog denyut di KL....
Aku gila bila tengok wayang sorang-sorang...
Aku gila bila beli printer baru untuk print sekeping gambar.....
Aku gila bila kata ya untuk yang tidak....
Aku gila bila takder asha....
Aku gila bila buang hiasan dinding dan letak semula seperti asal...
Aku gila bila kumpulkan pen tak berdakwat...
Aku gila bila tak bayar astro sedangkan ada games selangor vs kelantan...
Aku gila bila frame gambar jatuh sendiri...
Aku gila bila suruh adik aku berhenti belajar......
Aku gila bila aku nak berhenti kerja..
Aku gila nak balik tanam sayur...

dan

AKU GILA BILA TAK MAKAN UBAT GILA

7 ulasan:

Siti Norhafizah Binti Wan Mohamad berkata...

insyaallah x lama gila la tu huhu.. luahan kamu satu doa tu.. wink*wink ;)

u little bro berkata...

miss siti.. hak hak hak... orang dlm negatif.. u should say positif... right??

kekacauan hidup satu lumrah dan satu cabaran... buat apa hidup kalu statik atau senang.. tapi x bermakna tidak untuk senang?? kan.. tapi bila senang adalah masa untuk membantu di bawah...

to pak malau... dont give up.. im here from kuantan always mendoakan untuk kamu... in know wht u want n wht u did.. coz... in my self... i have all aura .. or thing or.. anything... aku ada empat elemen... me, u, my first bro & my second bro...


bila aku bersama korang... hidup lengkap... bila balik kg walaupun u n me... anak jantan u dad anak lengkap... tp.. when im out there... out side.. or jauh.. blum lengkap.. right.. so... im always with u... with silent...

bro.. teruskan perjuangan.. mereke2 itu buta... mereka itu akan sedar bila terlambat... mereka itu akan tau rugi satu masa nanti..

pekakkan telinga.. bukakan mata.. bukakan hati... pandang ke depan... lihat ke belakang agar yg lalu tidak menghambat kita...

bro... teruskan..


u little bro...

syud berkata...

wauu.. panjangnya list kegilaan bro..haha..
tapi btul la kata incik di atas..
apa2 yg terjadi..teruskan ke hadapan.. insyaallah..akan dpermudahkan segalanya..
:-)

Tanpa Nama berkata...

TERHARU ~~~

Tanpa Nama berkata...

malau, ko okey ke tak? kalau tak ok meh cerita kat akak sini. i always here for you...

Tanpa Nama berkata...

lupa nak letak nama - kak lenny hehehe.... (apsal tak boleh bubuh nama tu?)

MALAU berkata...

Siti norhafizah binti wan mohamad...yapp betul. Setiap niat adalah doa. Stiap kata adalah kehendak. Namun setiap yang dilihat belum tentu jawapannya.

wawi...itulah normal kehidupan. TErima kasih atas doa kalian. Aku hidup kerana kalian ada. Aku hidup kerana kalian semangat. Aku nak balik kg jumpa ma n abah n family yang lain. Aku rindu. nanti kita jumpa.

Syud...Malaysia boleh...huhu.


tanpa nama...terima kasih kerana terharu. Tapi mungkin tak perlu. Jadikan pengajaran.

Kak lenny..huhu. Sy ok jer. Itulah sy yang kak lenny kenal dari dulu lagi kan. Sy gila. Tapi bukan gila macam orang gila.

Untuk semua...sy memang gila. Tapi gila saya bukan seperti orang yang tidak siuman. Mungkin kegilaan saya itu menampakkan kesungguhan saya ke atas sesuatu perkara. Keinginan saya yang membuak-buak. Kadangkala kegilaan saya lebih mementingkan orang lain berbanding diri saya.Saya lebih suka orang lain suka benbanding saya akan duka. Kadangkala juga kegilaan saya untuk melihat kemampuan diri saya. Untuk menguji kebolehan diri. Selain itu untuk mencari pengalaman yang mungkin saya tak dapat kalau saya tak buat seperti itu.

Apapun memang saya gila.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...