Pengikut

Isnin, 20 Februari 2012

KOLEKSI TEMPAHAN T-SHIRT

Salam buat teman-teman. Sajer nak berkongsi apa yang aku buat sekarang. Inilah kerja sampingan aku. Nak cari duit lebih. Di bawah ini adalah antara beberapa baju yang ditempah oleh pelanggan aku. Ada yang tempah cuma sehelai. ada yang lebih 50 helai. Aku amik semua. Tapi bergantung kepada design jugak. Kadangkala tak semua design mampu aku cetak. Ini kerana, cetakan aku menggunakan material vinyl sticker, dark paper dan heat press transfer. Nak tau macam mana bentuknya, korang boleh cari dalam youtube.HARGA- Harga bergantung kepada design. Jadi korang hantar desin jika nak aku buatkan baju untuk korang. Tapi untuk pengetahuan kalian yang ingin tahu, setakat ni, baju yang aku sipakan, harganya tidak melebihi RM25. Percaya atau tidak, itu hak kalian. Motto aku nak bagi harga terbaik dan murah dan untung sikit2 pun takper. Penilaiannnya terletak di tangan dan hati kalian setelah melihat hasil yang dah siap. Macam mana aku boleh bagi harga rm25, itu rahsia. Kalian bleh pm aku di fb malauazam atau di email malau_77@yahoo.com. Lepas tu baru aku bagitau.
KENAPA GAMBAR TUNGGANG TERBALIK? - Sajer jer. Huhu.

Kepada sesiapa yang nak tempah boleh pm aku dengan menggunakan malau_77@yahoo.com atau add jer fb aku menggunakan emel itu.

kalian juga boleh mesej ke nombor telefon 010-2496174.

Untuk barangan lain, kalian tengok ler kat post yang di bawah. Kalian juga bleh klik Aura Creative Souviner untuk lihat barangan yang aku buat.

Semoga kita sama-sama kaya dan berjaya....huhu.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...