Pengikut

Rabu, 1 Januari 2014

PROMOSI 2014 : CETAK BUTTON BADGE DENGAN HARGA RM1.00

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2014.  Ni promosi beberapa jam selepas masuk tahun 2014. Tawaran ni hanya untuk anda yang berkunjung ke sini. Saya tak tipu. SAya tak bohong. Ini betul-betul. 

Saya ingin menawarkan kepada anda cetakan button badge dengan harga RM1.00 untuk sebiji. Betul la... RM1.00 je sebiji. Mana nak cari lagi. Kalau harga biasa ialah paling rendah RM2.00 ke atas. 

TAwaran ini untuk anda. Kenapa?

- Sebab anda yang jenguk ke blog ini.
- Sebab saya buat kat rumah.
- Sebab saya tak perlu bayar sewa kedai.
- Sebab ini memang rezeki anda.
- Sebab nak bagi peluang untuk anda ada koleksi button badge sendiri.

JAdi tunggu apa lagi, hubungi kami segera di 019-9208094 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut. Mesej atau whatsaap juga dialu-alukan.

Oh ya lupa nak bagitau, jenis button badge ni ialah yang jenis pin dan bersaiz 58mm.







Sila add saya di facebook dengan carian emailmalau_77@yahoo.com atau carian nama MALAUAZAM MOHAMAD.

Anda juga boleh melihat item lain di facebook bisness sy iaitu dengan carian CHAWE CREATIVE STUDIO

10 ulasan:

Aminin berkata...

cantik...memang murah dah ni..nak try laa..
Ucapan Manis Selamat Tahun Baru 2014 Muaxss

MALAU berkata...

am..tq. Ha ah. ni kira harga yang agak murah untuk online. Boleh cuba..huhu. Selamat tahun baru.

BUNDA a.k.a KN berkata...

cantik BLOG ni...

SELAMAT TAHUN BARU 2014 dari bunda...

MALAU berkata...

terima kasih bonda. selamat tahun baru juga buat bonda

Tanpa Nama berkata...

Brapa pcs minimum tempahan, rm1 utk tempahan brapa pcs, tq

MALAU berkata...

Tanpa Nama.. sila wasap saya di 0199208094 untuk maklumat harga. Memang harga luar jangka. TErima kasih.

Tanpa Nama berkata...

salam..kalau nk order berapa minimum pcs? design nk pilih macam mne?

FaRaH ^_^ berkata...

Sekarang harganya berapa ye , kalau beli dalam 200 pcs ?

MALAU berkata...

sALAM fARAH. Nant mesej ke hp sy ya. 0199208094. NANti say bagitau harga dan prosesnya. Senang jer.

Batrisyia Saeng~ berkata...

Minimun Order Quantity brape? And, kalau setiap button difference design boleh ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...